Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-07-2018, 03:45 PM   #1
Winnebago Camper
 
Gordiegaffer's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: New Hudson, Michigan
Posts: 41
Kwikee jacks not working '06 Sightseer

i am sitting here at the rally at allegan and my jacks won't work i have power to the panel but the jacks will not move anyone have suggestions i am in row 11 407 we are a 2006 Winnebago sightseer 29r luckily the sight is close t level any suggestions would be greatly appreciated they are Kwickee jacks
__________________
Cathy and Gordie Connelly
2006 Winnebago Sightseer 29 R
GMC Terrain on a dolly FMCA # F461058
Gordiegaffer is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2018, 04:23 PM   #2
Site Team
 
SarahW's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Houston TX
Posts: 867
Are your jacks hydraulic? Is the pump for the jacks running? When you say you have power to the panel, are there any error lights displaying?

If that's the FMCA Rally you should have plenty of help available.
SarahW is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2018, 05:51 PM   #3
Winnebago Master
 
Wayne M's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Texas
Posts: 803
As Sarah stated, do you see any error lights, especially the "parking brake not set" light. I had that happen in my 2008 and I had to start the engine, disengage the parking brake and then reset it.
Just a thought.
__________________
Wayne MSGT USMC (Ret) & Earlene (CinCHouse)
2015 Winnebago Tour 42QD 2008 Winnebago Destination 39W
(RVM-14) It is what it is, and then it is what you make of it.
Wayne M is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2018, 08:53 PM   #4
Winnebago Camper
 
Gordiegaffer's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: New Hudson, Michigan
Posts: 41
reset brake reset trans sounds like there is no power to the pump i don't see any error led's so i will call kwikee on monday the Guy from General RV was no help
__________________
Cathy and Gordie Connelly
2006 Winnebago Sightseer 29 R
GMC Terrain on a dolly FMCA # F461058
Gordiegaffer is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 03:20 PM   #5
Winnebago Camper
 
Gordiegaffer's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: New Hudson, Michigan
Posts: 41
Fixed the problem kwikee and General RV said there was an in line fuse and Winnebago said there isn't, *My son and i looked all over for the circuit breaker none found. *tried the 10 sec reset no luck went back on line and it said to reset by removing plugs in the back of the control panel that worked. *It seems that if the battery is dead or has been disconnected it must be reset. * It is too bad the guy from General RV did not know that when he said nothing they did caused my problem. *All is good now thanks for the help.
__________________
Cathy and Gordie Connelly
2006 Winnebago Sightseer 29 R
GMC Terrain on a dolly FMCA # F461058
Gordiegaffer is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 05:10 PM   #6
Site Team
 
SarahW's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Houston TX
Posts: 867
Thanks for posting the solution; I'm glad you're all fixed up now.
SarahW is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2018, 07:10 PM   #7
Winnebago Owner
 
Gary the Wombat's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Lake Berryessa, CA
Posts: 205
Mine have failed about three or four times in the 10 years we have owned our Sightseer. Unscrewing the control panel from the dash and unplugging then plugging back in the power cables to reset the panel has worked each time. Kinda like rebooting your computer.
__________________
2007 Winnebago 26P

Jeep Wrangler
Gary the Wombat is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2018, 09:32 AM   #8
Winnebago Camper
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 15
Good messages on resetting the panel. I had no idea! Thanks!
tkamsal is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2018, 10:41 AM   #9
Winnebago Camper
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks

Sorry for your troublles. Thank you for sharing the fix with the levelers.
Dr Jay is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2018, 01:01 AM   #10
Winnebago Camper
 
djlgnd's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Chilliwack B.C. Canada
Posts: 17
thnk you have an ancient system an HWH 110 on 1989 Elandan, didnt know about this issue
djlgnd is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
jacks, kwikee, sightseer


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kwikee Jacks Will Not Power Up Yellowboat General Maintenance and Repair 8 02-15-2014 10:09 PM
kwikee jacks not working Gary the Wombat General Maintenance and Repair 15 08-22-2010 04:55 PM
Slide (and now jacks) not working kdetam General Maintenance and Repair 6 10-11-2008 02:54 PM
hydraulic jacks not working ronconp General Maintenance and Repair 6 02-25-2007 07:36 AM
HWH Jacks working, not working and working again? Bob&Pat General Maintenance and Repair 6 06-08-2006 05:22 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.