Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-02-2010, 11:15 AM   #15
Winnie-Wise
 
hamguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Mesa, AZ USA
Posts: 263
Quote:
Originally Posted by fputnam View Post
Final update - Replacing the shuttle valve did the trick. The slides and jacks work once again. And I have yet to hear from HWH. My opinion of their customer service continues to drop.
Interesting. In 2005-2008, the HWH posts were mainly high praise. Something has happened.
__________________
Wretched excess is just barely enough.

2002 Itasca Suncruiser - WH Chassis - 35U - 2006 Jeep Liberty
hamguy is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 04:27 AM   #16
Winnebago Watcher
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
WesBoy
sorry to hear that HWH has had to cut back so much. I, like you, was planning to replace my PG junk with the HWH product. I have a price quote and am (was) planning on a trip to the factory for them to do the installation. Now I don't know.
slammer is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 11:21 AM   #17
Winnebago Watcher
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by slammer View Post
WesBoy
sorry to hear that HWH has had to cut back so much. I, like you, was planning to replace my PG junk with the HWH product. I have a price quote and am (was) planning on a trip to the factory for them to do the installation. Now I don't know.
Slammer
I see your comments on the other tread about PG jacks. Iíve had hydraulic jacks before and yes they do fail but not as often as PG jacks which only work 10% of the time, if that. Since the day I owned the rig I havenít had an extended trip with the jacks working. In March 2010 we went down to Arizona for 5 weeks and on day 3 of our trip down the PG jacks broke down. The owner of the RV dealership where I bought the rig tried his best to get the part to us (which they eventually did) but we couldnít find anyone to do the work because all RV repair shop are very busy and we were on the move every week to a different area. Now I on a 3 week trip and left the RV shop with the jacks still not working. Very frustrating and the owner of the RV shop are very frustrated also especially when PG hangs up on them when they were trying to resolve the problem.
Were you planning to do the work this year? I have an appointment with my RV dealer when I get back and I'll let you know what they have to say about the likelihood of ever resolving the PG problem permanently or if they are going to give up. Lucky I have extended warranty that is covering all the costs so far.
Keep in touch.
Wes
WesBoy is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 07:44 AM   #18
Winnebago Watcher
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
WesBoy,
I was convinced that replacing the PG jacks was the only viable option. I had been very impressed with HWH response from "sales department". Unfortunately, that romance lasts only until you hand them a check and then you have to deal with the service dept, the parts dept and tech service for a long, long time.
Please see my post this am on the Fleetwood thread. I don't know what to do. Guess you could say i'm "wrapped around the axle".
slammer is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 05:35 PM   #19
RKL
Winnebago Owner
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 131
HWH system not working

Where is the shuttle valve located in the system? thanks RKL
__________________
2002 Journey 36GD, Roadmaster Blackhawk tow system, 2006 Jeep Commander Hemi, 2005 Jeep Wrangler...Webster NY/Ft Myers Fl.
RKL is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 06:54 PM   #20
Winnebago Camper
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 25
It is on the top of the manifold.
Norm4015 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 07:12 AM   #21
Winnie-Wise
 
Clifftall's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 307
Quote:
Originally Posted by WesBoy View Post
Slammer
I see your comments on the other tread about PG jacks. Iíve had hydraulic jacks before and yes they do fail but not as often as PG jacks which only work 10% of the time, if that. Since the day I owned the rig I havenít had an extended trip with the jacks working. In March 2010 we went down to Arizona for 5 weeks and on day 3 of our trip down the PG jacks broke down. The owner of the RV dealership where I bought the rig tried his best to get the part to us (which they eventually did) but we couldnít find anyone to do the work because all RV repair shop are very busy and we were on the move every week to a different area. Now I on a 3 week trip and left the RV shop with the jacks still not working. Very frustrating and the owner of the RV shop are very frustrated also especially when PG hangs up on them when they were trying to resolve the problem.
Were you planning to do the work this year? I have an appointment with my RV dealer when I get back and I'll let you know what they have to say about the likelihood of ever resolving the PG problem permanently or if they are going to give up. Lucky I have extended warranty that is covering all the costs so far.
Keep in touch.
Wes
Wes, I cannot stand by and listen to your bashing of PG without a response. Your's only worked 10% of the time. Mine had one brake that needed to be replaced in 15,000 miles. You have obviously done something to yours as noted in the other thread that you always disconnect all the wires in the control board. That's wrong and you have suffered because of it. There have been revisions that have taken care of most of the original issues and we have found ways to revise the rest and have all but eliminated the past issues.

I find it more interesting that you posted an honest dialogue of emails with HWH, where they admitted to you that their service has been severely reduced and other problems they are experiencing and then when you decided to purchase their product YOU DELETED that post so as not to bad mouth a product that you're buying. Yet (because of most of your own doing ) you continue to blast PG.

I had wished you good luck when you made your decision and continue to do so.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cliff,Tallulah and Buddy ( 1999-2012 )
Clifftall is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 03:33 PM   #22
Winnebago Watcher
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by clifftall View Post
Wes, I cannot stand by and listen to your bashing of PG without a response. Your's only worked 10% of the time. Mine had one brake that needed to be replaced in 15,000 miles. You have obviously done something to yours as noted in the other thread that you always disconnect all the wires in the control board. That's wrong and you have suffered because of it. There have been revisions that have taken care of most of the original issues and we have found ways to revise the rest and have all but eliminated the past issues.

I find it more interesting that you posted an honest dialogue of emails with HWH, where they admitted to you that their service has been severely reduced and other problems they are experiencing and then when you decided to purchase their product YOU DELETED that post so as not to bad mouth a product that you're buying. Yet (because of most of your own doing ) you continue to blast PG.

I had wished you good luck when you made your decision and continue to do so.
Clifftall
Sorry for sounding like I bashing PG but when you dish out the money we paid for this rig you would expect better. Part of the problem is FW but after the warranty runs out they wash their hands of the problem. Iím telling you how it is Ė very frustrating for me and the dealer I bought the rig from. Ever component in my PG has been changed, boot with proper straps, wire harness, control pad, control box, several motors and brakes. All this work has been done by my RV mechanic. Luckly I have extended warranty until 2013. With the exception of this trip I have never touch any part of the system. Before I left the mechanic showed me how to lower and raise the jacks manually at the control box. We have done it once and thatís it. We are not even using the jack now Ė have to level the rig using blocks, very impressive for a Class A. Now Iím not a mechanic but when the owner and the mechanics of a major RV dealership are at wits end to solve the problem then who is Ė not PG. PG hangs up on them. Now tell me what I should do. Maybe take a course on how to replace parts on the jacks routinely or rebuild them into a better system. This is not what I paid for. We are all entitled to our own opinion and I tell it how it is. When I hear from several professional mechanic across North America tell me that they are have numerous problems with the PG jacks Ė who should I believe? Enough said.
WesBoy is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HWH Jacks not working right 66farmer General Maintenance and Repair 16 01-17-2015 08:06 AM
HWH Leveling System stopped working Yogi26 General Maintenance and Repair 14 05-19-2014 01:00 PM
HWH Jacks not working right INSPECTORBOB General Maintenance and Repair 10 08-18-2011 02:28 PM
HWH Jacks working, not working and working again? Bob&Pat General Maintenance and Repair 6 06-08-2006 04:22 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.