Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-20-2015, 02:37 PM   #1
Winnebago Owner
 
dnystrom's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 178
Intellitec Power Management System No Display

Was working but not now. All is dark. Is there a fuse I can look for?
All is working on Generator and pedestal. Just no display. I'm just not sure what to look or where to look. I just hope it's something simple to fix.
__________________
07 Meridian 34H 350 Cat
2010 Subaru Forester Tow
Home Port is Kingman,Az
KA7UYZ NRA Endowment Member Retired Fire Service
dnystrom is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2015, 02:43 PM   #2
Winnebago Owner
 
Join Date: Jan 2008
Location: Pensacola, FL
Posts: 122
Pull the display out....You will see what looks like a telephone cable plugged into the rear of the display....Unplug it for about a minute then plug it back in....Hope this helps...
movin-on is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2015, 02:55 PM   #3
Winnebago Master
 
wa8yxm's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 851
Note when on 50 amps some indicators (Amps for example) will remain dark.
__________________
Home is where I park it!
[SIGPIC][/SIGPIC]
wa8yxm is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2015, 03:52 PM   #4
Winnebago Owner
 
dnystrom's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 178
OK I will do that. Had it out but didn't disco anything looking for the fuse but it's not there. It's on the control module but I'm stumped to find it...
__________________
07 Meridian 34H 350 Cat
2010 Subaru Forester Tow
Home Port is Kingman,Az
KA7UYZ NRA Endowment Member Retired Fire Service
dnystrom is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2015, 04:13 PM   #5
Winnebago Owner
 
dnystrom's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 178
Quote:
Originally Posted by wa8yxm View Post
Note when on 50 amps some indicators (Amps for example) will remain dark.

I tried but all I got on the display was 30 amp light and a 0 for the display and all 4 lights for 2 seconds and then it went dark again. I need to check the fuse on the control module but I don't have a clue where it is. I checked the incoming electrical but didn't find it. Where did they hide it? Should have 3 yellow wires to it.
__________________
07 Meridian 34H 350 Cat
2010 Subaru Forester Tow
Home Port is Kingman,Az
KA7UYZ NRA Endowment Member Retired Fire Service
dnystrom is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2015, 04:36 PM   #6
Winnie-Wise
 
ChasA's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Apex, NC
Posts: 449
Mine is in the electrical panel that also houses the AC circuit breakers. In my case that is in the base of the bed. You have to take the whole cover off of the panel. Make sure all sources of power - line cord, generator, inverter are OFF.
__________________
2010 Winnebago Journey Express 34Y
2010 Freightliner XCS (mfd 9/'09)
'07 Saturn Vue V6
ChasA is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2015, 05:23 PM   #7
Winnebago Owner
 
dnystrom's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 178
Quote:
Originally Posted by ChasA View Post
Mine is in the electrical panel that also houses the AC circuit breakers. In my case that is in the base of the bed. You have to take the whole cover off of the panel. Make sure all sources of power - line cord, generator, inverter are OFF.
OK! Mine is in the same place so I will try that. I just need to check the 3 amp fuse. I'll let you know what I find.!
__________________
07 Meridian 34H 350 Cat
2010 Subaru Forester Tow
Home Port is Kingman,Az
KA7UYZ NRA Endowment Member Retired Fire Service
dnystrom is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2015, 06:13 PM   #8
Winnebago Owner
 
dnystrom's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 178
Well that what it was. The fuse looked good but as soon as it was replaced the panel fired right up like it used to. Thanks to everyone that responded to this post!
The coach is whole again.
__________________
07 Meridian 34H 350 Cat
2010 Subaru Forester Tow
Home Port is Kingman,Az
KA7UYZ NRA Endowment Member Retired Fire Service
dnystrom is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2015, 05:13 AM   #9
Winnie-Wise
 
ChasA's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Apex, NC
Posts: 449
Good news.
__________________
2010 Winnebago Journey Express 34Y
2010 Freightliner XCS (mfd 9/'09)
'07 Saturn Vue V6
ChasA is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
power


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Intellitec Powerline Energy Mgmt System Hikerdogs Electrical | Charging, Solar and Electronics 8 08-05-2012 04:39 PM
Power Line Energy Management System (EMS) Belgique General Maintenance and Repair 9 08-30-2011 07:50 PM
Power management system load question Ralphie251 General Maintenance and Repair 6 05-08-2010 09:32 AM
Power Management System TheRudys Electrical | Charging, Solar and Electronics 14 01-02-2007 08:13 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×