Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-25-2014, 05:17 PM   #1
Winnebago Watcher
 
Blimjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 4
42E Master bath Toilet issue

I am unable to get any water to flush the toilet when I hit the switch. I reset the breaker with no improvement. Anyone with this issue before?
__________________
Bobby, Jenny and Chubby
2014 Itasca Meridian 42E
2013 Ford Explorer
Blimjr is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2014, 07:28 PM   #2
Winnebago Camper
 
Steve COH's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Circleville, Ohio
Posts: 39
Couple of questions:

Are the buttons lit?

Are you on coach water or city water?
__________________
2012 Winnebago Tour JD
2014 Chevy Tahoe
Steve COH is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2014, 07:32 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Varies Depending on The Weather
Posts: 196
Is the water turned on?

If you have water to everything else in the coach then possibly the electric water valve for the toilet has failed.

Dr4Film ----- Richard
Dr4Film is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2014, 07:34 PM   #4
Winnie-Wise
 
dengraham's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Crossville, Tennessee
Posts: 417
It will not work if coach water pump is not turned on (if not connected to city water), or if your black tank is full. What color is the tank level show next to the buttons??
__________________
Dennis & Trish (and Sparky Doodle)
2013 Meridian 42E
2011 Ford Explorer
dengraham is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2014, 08:21 PM   #5
Winnebago Watcher
 
Blimjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 4
Water is working in the shower and sink. Holding tanks are near empty. We are connected to city water. Electric value could be the reason. I am halfway on my 6 week road trip.

Thanks for the feedback.
__________________
Bobby, Jenny and Chubby
2014 Itasca Meridian 42E
2013 Ford Explorer
Blimjr is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2014, 08:24 PM   #6
Winnebago Watcher
 
Blimjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 4
Unhappy

Lights are on also. I guess I will need a add cup of water each time.
__________________
Bobby, Jenny and Chubby
2014 Itasca Meridian 42E
2013 Ford Explorer
Blimjr is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2014, 07:59 AM   #7
Winnebago Owner
 
dsbike's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Hampstead, NC
Posts: 177
Did you try a reset of water level? Hold both buttons until unit fills.
__________________
Dan Sees, Full Timing in the MH & Part timing in a S&B In Hampstead, NC
2013 Winnebago Journey 42e, 2014 Featherlite Car Hauler 3110 17.5', 2008 Mazda MX5,
2008 Toyota FJ Cruiser
dsbike is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1.5-bath TOUR ... bath fan upgrade Robi.1014 Winnebago Class A Motorhomes 13 09-20-2017 09:54 PM
Charging when connected--Master Switch ON? dirko Electrical | Charging, Solar and Electronics 11 03-13-2008 03:46 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 05:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×