Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-05-2011, 05:59 PM   #21
Winnebago Owner
 
BarbRN's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Greer SC
Posts: 71
WooooooooooooooooooooHooooooooooooooo! They're all working! It WAS the GFI on the Inverter box. I swear I pushed on it so hard and nothing. My husband pushed it harder and we heard a click and Eureka! That's all it was. Both TV's and VCR work without a signal of course. What a relief!
BarbRN is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who makes this solenoid and, is it operating normal? FIRE UP Electrical | Charging, Solar and Electronics 8 01-25-2016 11:14 AM
Dash heater and A/C controls, not operating correctly JohnnyJ General Maintenance and Repair 20 01-14-2013 09:41 PM
Propane furnace vs. heat pump operating costs John_Canfield General Maintenance and Repair 12 01-03-2008 05:44 AM
Replacing VCR with DVD/VCR Combo Geechee Tech | Toys and Gear 10 10-11-2006 11:10 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 08:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
×