Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-16-2008, 05:21 PM   #1
Winnebago Camper
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 48
I just changed from Direct TV receiver to Dish and have lost all power to the front of the overhead area where the TV and all components are located. I reset the GFCI and the main breakers no power. Anyone have any suggestions?
I plugged the Dish box and the Dome into and extension cord they both work. Can't figure this one out. Everything worked 2 weeks ago.


2005 Itasca Sunrise 33V Workhorse Chassis
Old Odyssey Toad
Bayway is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2008, 05:21 PM   #2
Winnebago Camper
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 48
I just changed from Direct TV receiver to Dish and have lost all power to the front of the overhead area where the TV and all components are located. I reset the GFCI and the main breakers no power. Anyone have any suggestions?
I plugged the Dish box and the Dome into and extension cord they both work. Can't figure this one out. Everything worked 2 weeks ago.


2005 Itasca Sunrise 33V Workhorse Chassis
Old Odyssey Toad
Bayway is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2008, 06:32 PM   #3
Winnebago Camper
 
Join Date: Mar 2006
Location: Huntley,Il Sun City
Posts: 33
Do you check GFI on front of the front of the inverter?
__________________
Frank & Jean

2005 Itasca 38R Suncruiser
Frank (Wires) & Jean is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2008, 06:49 PM   #4
jfb
Winnebago Camper
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 13
Been there, Done that!!!
jfb is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2008, 07:18 PM   #5
Winnebago Camper
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 48
Did not check front GFI but will in the A.M. Thanks for the reply. Hope that's the problem.


2005 Itasca Sunrise 33V Workhorse Chassis
Old Odyssey Toad
Bayway is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2008, 08:01 AM   #6
Winnebago Camper
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 48
Checked breaker in inverter that fixed the problem on the right side which runs the TV. Still no power on the left side for the dish. Must have a loose connection some where. Going to tackle that next week. Thanks Guys.


2005 Itasca Sunrise 33V Workhorse Chassis
Old Odyssey Toad
Bayway is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:53 PM   #7
Winnebago Camper
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 48
Just to let everyone know the dead circuit is still dead. I just plugged into the same box as the TV and Inverter with a 14 gage ext cord and went over the TV and to the left side and now have power for the dish box. May not be the best answer but it works. Removing the TV cover was not as hard as I expected.


2005 Itasca 33V Workhorse Chassis
Old Odyssey Toad
Bayway is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2008, 07:27 AM   #8
Winnebago Camper
 
Join Date: May 2007
Location: San Antonio, TX
Posts: 12
Have you checked your wiring diagrams? If you don't have them you can download them here http://www.winnebagoind.com/html/resources/manuals.html .
Depending on your setup you could have a 300watt inverter powering the outlet that is dead.
1995Brave is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2008, 08:45 AM   #9
Winnebago Camper
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 48
Brave

I checked the wiring diagram first, looks to me like the right and left come off the same circuit. I must have a loose connection some where but can't find it. The inverter does power up the circuit on the right so I am OK for dry camping and TV power if I want.


2005 Itasca Sunrise 33V Workhorse Chassis
Old Odyssey Toad
Bayway is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hydraulic Fluid Main Slide Leak journey15 General Maintenance and Repair 6 08-22-2006 03:14 AM
Adding an electrical circuit on a Horizon? LK23 Electrical | Charging, Solar and Electronics 8 06-19-2006 03:38 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 02:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×