Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-10-2008, 06:44 AM   #1
Winnebago Master
 
Finhawk's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Olympia, Wa and Las Vegas, Nv for the Winter
Posts: 567
Even with the cable button in on my control panel, I can't get the TV to find cable channels. All I can get are the antenna stations. I gave up. Any ideas?
__________________
2012 Itasca Meridian 42E, Roadmaster Tow System, Unified Brakes on Toad
2011 Jeep Grand Cherokee Overland. US Army Armor. Ret
Finhawk is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 06:44 AM   #2
Winnebago Master
 
Finhawk's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Olympia, Wa and Las Vegas, Nv for the Winter
Posts: 567
Even with the cable button in on my control panel, I can't get the TV to find cable channels. All I can get are the antenna stations. I gave up. Any ideas?
__________________
2012 Itasca Meridian 42E, Roadmaster Tow System, Unified Brakes on Toad
2011 Jeep Grand Cherokee Overland. US Army Armor. Ret
Finhawk is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 07:09 AM   #3
Winnebago Owner
 
bellsharbor's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Highlands Ranch, Colorado
Posts: 203
It hurts my head when I have to remember how to re-program those TV's! Did you re-set the program on the TV to cable? I think you have to do that before you can pick up the cable channels. If that's not the problem--I have a big hammer! Good luck--

John
__________________
John and Marion Bell
Highlands Ranch, Colorado
2013 Keystone Bullet 248RKS, 2013 Ram 1500
bellsharbor is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 08:21 AM   #4
Winnebago Master
 
AFChap's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: ...hopefully on the road!
Posts: 1,597
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">I can't get the TV to find cable channels. All I can get are the antenna stations. </div></BLOCKQUOTE>
Yeah, there's a setup screen somewhere in the menu choices where you tell it CABLE rather than ANTENNA. Some TV make it easier than others. Everytime we stop somewhere, I have to put our RCA TVs into menu mode and run through the setup to find local channels or whatever.
__________________
Paul (KE5LXU) ...was fulltimin', now parttimin'
'03 Winnebago UA 40e / '17 Jeep Grand Cherokee toad
AFChap is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 09:53 AM   #5
Winnebago Master
 
Finhawk's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Olympia, Wa and Las Vegas, Nv for the Winter
Posts: 567
that's just the problem-----nothing on the screen says cable!
John, can I borrow tht hammer?
__________________
2012 Itasca Meridian 42E, Roadmaster Tow System, Unified Brakes on Toad
2011 Jeep Grand Cherokee Overland. US Army Armor. Ret
Finhawk is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 10:08 AM   #6
Winnebago Master
 
DancinCampers's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: On the Road Westward
Posts: 693
If you know the channel numbers the cable is providing you should be able to manually input that number to see if you are actually getting the cable input to the TV. Just a thought.
__________________
Dan & Sharon & Kasey (Our Yorkie Puppy (12 Yrs Old) On the Road (2012 Journey 36M, 2006 Jeep Liberty)
USN-Ret ('65-'93) Fulltimers, Class of 2012
DancinCampers is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 10:48 AM   #7
Winnebago Master
 
Tom N's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Sarver, PA/Crystal River, FL/Shelocta, PA
Posts: 1,196
I used to give this advice about computer problems.

If you have a paper boy or a neighborhood kid tell him your problem and ask him to take a look at it. Most teenagers have a through knowledge of these problems. Give him a few bucks if he fixes your problem.

-Tom
__________________
Sarver, PA/Crystal River, FL/Shelocta, PA · FMCA 335149 · W3TLN
2005 Suncruiser 38R · W24, no chassis mods needed · 2013 Honda Accord EX-L · 2008 Honda Odyssey EX-L
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tom N is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 12:08 PM   #8
Winnebago Owner
 
Fossilhog's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Howell, New Jersey
Posts: 165
Send a message via AIM to Fossilhog
Just looked at my bedoorm TV. On the remote...
Menu, Channel select, signal type is the first selection and you can toggle back a forth between cable and antenna.
__________________
Tim ,Retired Police Lt. 2002 Winnebago Adventurer+16' Trailer
Harley Road King and Heritage Classic+,Trik-L-start,Hughes Autoformer. Blue Tick Coon hound
Fossilhog is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 01:06 PM   #9
Winnie-Wise
 
Ding-a-ling's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Zephyrhills, FL
Posts: 275
Under Menu I have Channel Setup, Automatic Channel Search - only then does it ask if I want Antenna of Cable.

It's there somewhere, just not very obvious.
__________________
'14 Winnebago Vista 35F, '14 GMC Terrain
BlueOx Towing Pkg, SMI Stay-n-Play
49 States & 7 Provinces visited in MH | WIT W112365
Ding-a-ling is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 02:28 PM   #10
Winnebago Master
 
Finhawk's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Olympia, Wa and Las Vegas, Nv for the Winter
Posts: 567
Mine is different. I figured it out. The pulldown menu for the antenna has 4 different listings. I guess AIR is for the antenna Then there is STD. I tried the auto-program on STD and it works for cable. Now I have to figure out which one is for the Direct TV.
Thanks for the suggestions
__________________
2012 Itasca Meridian 42E, Roadmaster Tow System, Unified Brakes on Toad
2011 Jeep Grand Cherokee Overland. US Army Armor. Ret
Finhawk is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 12:23 PM   #11
Winnebago Owner
 
bellsharbor's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Highlands Ranch, Colorado
Posts: 203
I am glad you figured it out--I will put the hammer away for now. Happy Travels!
__________________
John and Marion Bell
Highlands Ranch, Colorado
2013 Keystone Bullet 248RKS, 2013 Ram 1500
bellsharbor is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 02:38 PM   #12
Winnie-Wise
 
bobpie's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: south NJ
Posts: 423
Your bedroom TV and front TV will see the same channel as the direct tv tuner is on Finhawk. Unless you get 2 boxes
__________________
2001 32-V Suncruiser,Ford V-10, 310 HP, 4 Koni FSD's, KVH Tracvision,trickle charge, awning travel lock, 1 dinning room slide; no roof leaks, 03malibu toad sometimes, Blackhawk all terrain towbar, Roadmaster brake Pro,1 wife,1 westy, life is good!
bobpie is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 04:58 PM   #13
Winnebago Master
 
Finhawk's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Olympia, Wa and Las Vegas, Nv for the Winter
Posts: 567
I know----I had the problem with the cable setup
__________________
2012 Itasca Meridian 42E, Roadmaster Tow System, Unified Brakes on Toad
2011 Jeep Grand Cherokee Overland. US Army Armor. Ret
Finhawk is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Glare from Bedroom radio light NCTom Tech | Toys and Gear 18 02-03-2009 04:01 PM
bedroom radio time set Dunnpe Tech | Toys and Gear 6 02-03-2009 03:29 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 05:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×