Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-15-2019, 01:57 PM   #1
Winnebago Camper
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 5
A little headache - engine not starting.

Hello, greetings to All....!!
My 98 Chieftain..gas pusher.(in great condition by the way) was running and starting as it should until I arrived to my last camping spot. * I shut the engine down, two days after I turn the key and nothing. (List of everything done so far.
1)Batteries great at 12.4V
2)I ran a Live wire to my starter seleniod, cranked and started running great. (So..selenoid and starter motor......great.)
3) Tested ..12.3V juice out of Ignition key assy. wire when in cranking mode, but NOT at the Tip of the wire on the selenoid.
4) So all this tells me that maybe the ignition/starter relay maybe shut..???
But I CAN'T FIND THE RELAY..!!
Any Tips..??
JRpilot1995 is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2019, 03:58 PM   #2
Itasca owner
 
jerrybb's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Nor. Calif
Posts: 85
Neutral safety switch? Just a guess, I'm not a mechanic.
__________________
2006 Itasca 33V Suncruiser V10, Ford Edge toad
jerrybb is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2019, 04:11 PM   #3
Winnebago Camper
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by jerrybb View Post
Neutral safety switch? Just a guess, I'm not a mechanic.
Thats a good guess..! I will check on it. Thank you
JRpilot1995 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
engine, ada


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where oh where has my little rig gone? jk_and_dog General Maintenance and Repair 7 04-19-2007 02:16 PM
little touches Lil'Darlin1972 Winnebago General Discussions 12 02-08-2007 07:38 AM
A little OT: Picture of Jill at The Lodge in Forest City John_Canfield Winnebago General Discussions 6 05-24-2006 01:29 AM
A little off topic but... rebelsbeach Winnebago General Discussions 1 02-14-2006 01:58 PM
Three little "mods" just posted on our web site John_Canfield Winnebago General Discussions 9 11-03-2005 07:45 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 09:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×