Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-27-2018, 06:51 PM   #1
Winnebago Master
 
Join Date: Oct 2017
Location: Elk Grove, CA
Posts: 753
Paging Through Album Photos

When viewing album photos, every time I page to the a photo via "next" or "prev" I have to re-position the photo on the page to see it. It would be nice if this wasn't necessary.

Hopefully this is an easy fix.

Thanks.
__________________
Bob C
2002 Itasca Suncruiser 35U
W20 Chassis
BobC is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 12:35 PM   #2
Site Team
 
SarahW's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Houston TX
Posts: 870
Bob--I can't seem to replicate your problem. Are you viewing the forum on a tablet or a computer screen? Does this happen on any album or a specific one?
SarahW is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 08:47 PM   #3
Winnebago Master
 
Join Date: Oct 2017
Location: Elk Grove, CA
Posts: 753
I've been using the Chrome browser on a 13" Macbook and I experience it in all galleries. I just tried it on my Mac desktop with a large display and everything is fine.

I guess it has to do with the fact that the whole page doesn't show on the Macbook and each time I click on a photo it goes to a new page and only shows the top section.

I usually don't have this issue on other sites such as Facebook, Craigslist, RV Trader, etc. With those, the photo stays centered when I go from one to the next.

I wonder if this is unique to Macbooks or if other laptops have the same issue. Maybe you can try it on a similar Macbook.

Thanks for getting back to me so quickly.
__________________
Bob C
2002 Itasca Suncruiser 35U
W20 Chassis
BobC is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 08:50 PM   #4
Site Team
 
SarahW's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Houston TX
Posts: 870
OK; I'll ask the site tech wizard if there's anything to be done to scale the photos on different size screens. Sorry for the inconvenience.
SarahW is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 11:53 AM   #5
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Eastern WA
Posts: 250
Quote:
Originally Posted by BobC View Post
I've been using the Chrome browser on a 13" Macbook and I experience it in all galleries. I just tried it on my Mac desktop with a large display and everything is fine.

I guess it has to do with the fact that the whole page doesn't show on the Macbook and each time I click on a photo it goes to a new page and only shows the top section.

I usually don't have this issue on other sites such as Facebook, Craigslist, RV Trader, etc. With those, the photo stays centered when I go from one to the next.

I wonder if this is unique to Macbooks or if other laptops have the same issue. Maybe you can try it on a similar Macbook.

Thanks for getting back to me so quickly.
Can you check the magnification settings on your smaller screen? Set them to 100 percent and see if that solves the issue.
__________________
You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 01:42 PM   #6
Winnebago Master
 
Join Date: Oct 2017
Location: Elk Grove, CA
Posts: 753
Nope, 100% doesn't make it work. I even tried 100% and "Full Screen" so my tabs and tool bars didn't take up space. It still didn't work. I also tried Safari to see if it was a Chrome issue -- same problem.

Also, I encounter the same problem on my wife's Acer Chromebook and on my iPad.

Have you tried it on a small screen device?
__________________
Bob C
2002 Itasca Suncruiser 35U
W20 Chassis
BobC is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Finished the LCD TV swap in our Brave - photos included jmlarence Winnebago Class A Motorhomes 6 06-30-2013 08:34 PM
Eternabond Application Photos? LK23 General Maintenance and Repair 10 02-03-2010 10:27 AM
Photos of HDTV installation - '02 Horizon LV Horizon Tech | Toys and Gear 8 09-23-2008 09:59 AM
Colorado Weather in Horizon - New Photos LK23 Winnebago General Discussions 8 10-29-2006 06:26 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.