Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-15-2008, 08:41 PM   #1
Winnebago Camper
 
Join Date: Nov 2002
Location: Big Bear City, CA
Posts: 7
I have a 2003 Itasca Sunrise 34D. It was stored since Thanksgiving. When I unwinterized it and went to start it I noticed there were no warning lights on the dash when I turned the ignition key. I proceeded to turn on the engine and it started but no instument cluster response. I have checked every fuse I can find and all are good. What happened?
__________________
2003 Itasca Sunrise 34D
Big D is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2008, 08:41 PM   #2
Winnebago Camper
 
Join Date: Nov 2002
Location: Big Bear City, CA
Posts: 7
I have a 2003 Itasca Sunrise 34D. It was stored since Thanksgiving. When I unwinterized it and went to start it I noticed there were no warning lights on the dash when I turned the ignition key. I proceeded to turn on the engine and it started but no instument cluster response. I have checked every fuse I can find and all are good. What happened?
__________________
2003 Itasca Sunrise 34D
Big D is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2008, 03:29 AM   #3
Winnebago Owner
 
Captain Bud's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Oakhurst, N.J.
Posts: 147
Another WH instrument failure, I had the same problem. First of all check the lead that is connected to your emergecy brake, it is possible to knock the wire off. Check the wiring bundle that crosses over the top of the emergency brake mechanism, lift it slightly and try to insulate it from hitting the metal parts. Check all your fuses again there is a 5A fuse that controls the dash. I cant think of the number right off. I hope this helps...
__________________
http://www.irv2.com/photopost/data/5...ster_Flag1.jpg

Retired Navy Mustang 06
2003 Winnebago 35U W22
Toyota Rav 4 Toad
Brake Buddy


Sugar & Spice our Shih-Tzus
Captain Bud is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2008, 08:04 AM   #4
Winnebago Master
 
AFChap's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: ...hopefully on the road!
Posts: 1,588
Different dash, but I have lost part of my instrument panel twice due to a connector coming off the back of the panel. It's worth pulling panel to check for sure that there isn't a loose connector there somewhere.
__________________
Paul (KE5LXU) ...was fulltimin', now parttimin'
'03 Winnebago UA 40e / '05 Honda Odyssey toad
AFChap is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2008, 09:45 PM   #5
Winnebago Camper
 
Join Date: Nov 2002
Location: Big Bear City, CA
Posts: 7
Thanks to both of you I will check my connections and see what I can find.
__________________
2003 Itasca Sunrise 34D
Big D is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2008, 07:03 PM   #6
Winnebago Camper
 
hondo12's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sumner Washington
Posts: 19
Hello, this is what my 2005 sightseer did last spring after sitting all winter, after hours of checking fuses etc it turned out that under the front facia there is a bolt welded to the frame with several ground wires, the nut was a little lose and a little rusty, after repairs I had a good connection and everything worked great. Craig
__________________
2008 Adventurer 38T

Ultra Power program by Brazels
hondo12 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2008, 08:02 PM   #7
Winnebago Owner
 
Oemtech's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Jarrell, TX 76537
Posts: 86
Send a message via AIM to Oemtech
It's fuse 21 on the small Workhorse panel.

__________________
Dale
AKA - Oemy
Oemtech is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2008, 08:17 PM   #8
Winnebago Master
 
"007"'s Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 629
BigD & hondo12 here is a old post about that GROUND POST and other ground related info.
This info is in the Workhorse Forum.
__________________
98KSCA, 99MACA, 03 KSCA-3740- 8.1 Chev-- ALLISON Trans, now in good hands
VISIT the NEWMAR QUICK TIPS & EASYMODS 1 & 2
QUICK TIPS # 3
RV SYSTEMS & APPLIANCES & RECALLS --- TECH INFORMATION
"007" is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Workhorse dash air useless at idle Pueblo Dave General Maintenance and Repair 9 03-04-2008 07:40 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Winnebago Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×